در سال های گذشته گرجستان به یکی از اهداف گردشگران ایرانی تبدیل شد و یکی از دلایل علاقه ایرانیان نیاز نداشتن به دریافت ویزا بود و تصمیم اخیر برای دریافت ویزا به این کشور این نگرانی را در داخل گرجستان ایجاد کرده بود که درآمد این کشور از محل توریسم کاهش یابد. در این میان بعد از گذشت چند سال از تعلیق سفر بدون ویزا و کش و قوس های فراوان برای دریافت ویزا، دولت گرجستان اعلام کرده است، برنامه لغو ویزا با ایران را که از یک جولای ۲۰۱۳ به حالت تعلیق درآمده بود از ۱۵ فوریه (۲۶ بهمن سال ۹۴) بار دیگر به صورت کامل اجرایی خواهد شد. با اجرایی شدن این برنامه شهروندان ایرانی میتوانند بدون دریافت ویزا تا ۴۵ روز در کشور گرجستان اقامت داشته باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای توریستی گرجستان، با کارشناســـان با تجربه ما در “آریا ســــفر پردیس” در ارتباط باشید.
تلفن های تماس: ۶۶۵۵۱۷۶۱ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۱۰۹۱ (۰۲۱)
سفرهای زمینی به گرجستان
به دو صورت هوایی و زمینی میتوان به کشور گرجستان سفر کرد. برای سفرهای زمینی چند مسیر وجود دارد؛ مسافران از طریق مرز زمینی بیلهسوار یا آستارا وارد جمهوری آذربایجان شده و پس از عبور از جادههای این کشور از طریق مرز زمینی «پل قرمز» وارد گرجستان میشوند. این مسیر به لحاظ نزدیکی و عدم کوهستانی بودن مناسب به نظر میرسد.
علاوه بر مسیر جمهوری آذربایجان، میتوان از طریق مرز «نوردوز» وارد ارمنستان شده و پس از عبور از جادههای کوهستانی ارمنستان، از طریق مرز «ساداخلو» وارد گرجستان شد. با توجه به کوهستانی بودن مسیر به ویژه در ارمنستان، این مسیر در فصل زمستان توصیه نمیشود. باید توجه داشت که برای سفر به ارمنستان روادید لازم است. کسانی که قصد دارند هم حین ورود و هم خروج وارد ارمنستان شوند، باید روادید دو بار ورود دریافت کنند. ارمنستان در حال حاضر در مبادی مرزی نیز برای ایرانیان روادید صادر میکند.
مسافرانی که مسیر زمینی ترکیه را برای سفر به گرجستان انتخاب میکنند، میتوانند پس از خروج از مرز بازرگان از طریق یکی از دو مرز زمینی «پوسوف» یا «سارپی» (در نزدیکی بندر باتومی) یا مرز «واله» از ترکیه وارد گرجستان شوند. مرز سارپی به بندر باتومی و مرز واله به شهر تفلیس نزدیکتر هستند. وجود جادههای نسبتا خوب، مسیر ترکیه را برای مسافران ایرانی مناسبتر میسازد. به ویژه اینکه ایرانیان برای ورود به ترکیه، نیازمند روادید نیستند.